Login / Εγγραφή νέου μέλους

Διατροφικές πληροφορίες


Διατροφικές πληροφορίες

ΣΥΝΘΕΣΗ Ανά 100gΑνά 3g
Βασικά Θρεπτικά Συστατικά
Ενέργεια 319kcal
1332kJ
9.6kcal
40kJ
Πρωτεΐνη (g) 62.8 1.884
Ολικά Λιπαρά (g) 3.8 0.114
Κεκορεσμένα (g) 1.03 0.031
Πολυακόρεστα (g) 2.4 0.072
Μονοακόρεστα (g) 0.22 0.007
Υδατάνθρακες (g) 8.4 0.252
Σάκχαρα (g) <0.5 <0.015
Εδώδιμες Ίνες (g) 6.9 0.207
Βιταμίνες
Προβιταμίνη Α (β-καροτένιο) (mg) 60.1 1.80   (*37.5%**)
Βιταμίνη Β1 (θειαμίνη HCl) (mg) 5.3 0.16      (14.5%*)
Βιταμίνη Β2 (Ριβοφλαβίνη) (mg) 2.44 0.07           (5%*)
Βιταμίνη Β3 (Νιασίνη) (mg) 10.8 0.32           (2%*)
Βιταμίνη Β5 (Παντοθενικό Οξύ) (mg) 1.07 0.03        (0.5%*)
Βιταμίνη Β6 (Πυριδοξίνη) (μg) 549 16.47         (1%*)
Βιοτίνη (μg) 44 1.32        (2.5%*)
Φολικό Οξύ (μg) 827 24.81    (12.5%*)
Βιταμίνη Β12 (Κυανοκοβαλαμίνη) (μg) 182 5.46       (218%*)
Βιταμίνη Ε (mg) 7.78 0.23           (2%*)
Ινοσιτόλη (mg) 8.24 0.25
Πρωτεΐνη (g) 62.8 1.884
Μέταλλα/Ιχνοστοιχεία
Ασβέστιο (Ca) (mg) 1028.3 30.85         (4%*)
Σίδηρος (Fe) (mg) 50.4 1.51         (11%*)
Φώσφορος (P) (mg) 1374.8 41.24         (6%*)
Ιώδιο (I) (μg) 22 0.66        (0.4%*)
Μαγνήσιο (Mg) (mg) 598.8 17.96         (5%*)
Ψευδάργυρος (Zn) (mg) 6.5 0.195         (2%*)
Σελήνιο (Se) (μg) 59 1.77           (3%*)
Χαλκός (Cu) (μg) 810 24.3        (2.5%*)
Μαγγάνιο (Mn) (mg) 5.3 0.16           (8%*)
Χρώμιο (Cr) (μg) 110 3.3             (8%*)
Κάλιο (K) (mg) 1558 46.75      (2.5%*)
Βάριο (Ba) (μg) 1190 35.70
Κοβάλτιο (Co) (μg) 35 1.05
Νάτριο (Na) (mg) 756 22.68

 

Ανάλυση Αμινοξέων Ανά 100gΑνά 3g
Απαραίτητα Αμινοξέα
Ισολευκίνη (g) 3.41 0.102
Λευκίνη (g) 5.29 0.159
Λυσίνη (g) 2.7 0.081
Μεθειονίνη (g) 0.78 0.023
Φαινυλαλανίνη (g) 2.8 0.084
Θρεονίνη (g) 2.98 0.089
Τρυπτοφάνη (g) 1.16 0.035
Βαλίνη (g) 3.66 0.110
Μη Απαραίτητα Αμινοξέα
Ιστιδίνη (g) 0.93 0.028
Αλανίνη (g) 4.92 0.148
Αργινίνη (g) 4.07 0.122
Ασπαραγινικό Οξύ (g) 5.66 0.170
Κυστίνη (g) 0.18 0.005
Γλουταμινικό Οξύ (g) 8.05 0.242
Γλυκίνη (g) 3.08 0.092
Προλίνη (g) 2.31 0.069
Σερίνη (g) 2.87 0.086
Τυροσίνη (g) 2.73 0.082
Ανάλυση Λιπαρών Οξέων
γ-Λινολενικό (C:18:3) (mg) 1960.4 58.81
α-Λινολενικό (C18:3) (mg) 311.2 9.34
Λινελαϊκό (C18:2) (mg) 138.7 4.16
Παλμιτικό (C16:0) (mg) 735.3 22.06
Ελαϊκό (C18:1) (mg) 157.3 4.72
Μυριστικό (C14:0) (mg) 85.9 2.58
Καπρινικό (C10:0) (mg) 61.2 1.84
Λαουρικό (C12:0) (mg) 59.3 1.78
Παλμιτελαϊκό (C16:1) (mg) 48.6 1.46
Στεατικό (C18:0) (mg) 48.3 1.45
Αραχιδικό (C:20:0) (mg) 42.2 1.27
  • Spiroulina Platensis ταμπλέτες

Οι ενήλικες να καταναλώνουν έως 3 γραμμάρια σπιρουλίνας (6 δισκία) ημερησίως, με νερό, χυμό ή γάλα. Τα παιδιά συνιστάται να καταναλώνουν έως 1,5 γραμμάριο σπιρουλίνας (3 δισκία).


Προτείνεται η κατανάλωση της σπιρουλίνας να λαμβάνει χώρα το πρωί και νωρίς το μεσημέρι, καθώς η κατανάλωσή της κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες είναι δυνατόν να προκαλέσει διαταραχές ύπνου, εξαιτίας της ενέργειας που προσδίδει στον οργανισμό.

Άτομα που καταναλώνουν σπιρουλίνα για πρώτη φορά ή είχαν διακόψει τη χρήση της για μεγάλο χρονικό διάστημα, συνιστάται τις πρώτες μέρες να καταναλώνουν έως 1,5 γρ. σπιρουλίνας -μισό φακελάκι ή 3 δισκία- και σταδιακά να αυξήσουν την ημερήσια κατανάλωση έως τα 3 γρ.

Η εταιρεία μας διαθέτει σπιρουλίνα χωρίς ιώδιο, κατάλληλη για άτομα που πάσχουν από υπερθυρεοειδισμό.

 



 

Σώμα
Καθημερινότητα
Κατηγορίες συμπληρωμάτων
Λίστα ενημέρωσης

Αφήστε μας το e-mail σας για να είστε πάντα ενήμεροι.
|



active³ 4.9 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης