Μaca 500mg.

1104721

Μaca 500mg.


Κωδικός προϊόντος: 1104721

Η MACA (Lepidium meyenii) καλλιεργείται σε μεγάλο υψόμετρο  των Άνδεων στο Κεντρικό Περού.
 
Πλούσια σε περιεκτικότητα αμινοξέων, βιταμινών Β1, Β2, Β12, C, E, μεταλλικών ιχνοστοιχείων, υδατανθράκων (60%), πρωτεϊνών (10%), φυτικών ινών (8,5%) και λιπών (22%), καλύπτει τις καθημερινές θρεπτικές ανάγκες.
 
Sex & γεννετήσια ορμή
 
Το Maca συνιστάται για προβλήματα γονιμότητας, στειρότητας και άλλες σεξουαλικές διαταραχές. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι ενεργεί σε ορισμένες περιοχές του σώματος που παράγουν ορμόνες και ενεργητικές ουσίες, οι οποίες ενισχύουν τη λίμπιντο και το σθένος. Είναι ένα ασφαλές, φυσικό προϊόν που θα βελτιώσει την ερωτική και σεξουαλική ζωή σας ενισχύοντας τη λίμπιντο και την αντοχή!
 
Ενέργεια / αντοχή
Οι αθλητές σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να προσέχουν αυτή τη ρίζα. Είναι πραγματικά μια μεγάλη πηγή ενέργειας. Η έρευνα έχει αποδείξει πως, σαν αποτέλεσμα της εξισορρόπησης των ορμονών, υποστηρίζει και βοηθάει την αποκατάσταση των επινεφριδίων που παράγουν αδρεναλίνη.
 
Συμπτώματα της εμμηνόπαυσης
Το maca είναι μια φυσική και υγιεινή εναλλακτική λύση για να καμφθούν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Τα χαμηλά ή υψηλά επίπεδα οιστρογόνων είναι ένα κοινό πρόβλημα για πολλές γυναίκες. Η ρίζα maca λειτουργεί σαν ρυθμιστική αρχή που θα φέρει το σώμα σε σωστή ισορροπία. Ως αποτέλεσμα θα ελαφρυνθεί η επώδυνη εμμηνόπαυση και τα συμπτώματα της εμμηνόρροιας. Επίσης, θα αυξήσει την ενέργεια, θα μειώσει το στρες και θα βοηθήσει στα συμπτώματα κατάθλιψης.
 
Η NOW® MACA Root παρέχει 500mg σε κάθε κάψουλα, καθιστόντας το  ένα από τα πιο ισχυρά προϊόντα στην αγορά.

Μaca 500mg.
Συσκευασία : 100 κάψουλες
Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα:

Διατροφικές πληροφορίες


Βιταμίνες, Συμπληρώματα διατροφής
Powered by active³ CMS - 03/06/2023 10:02:20 μμ